A masszázs gyökerei időszámításunk előttre vezethető vissza, ahol már számos kultúrában fellelhető volt. Már az akkori emberek tudták, hogy az érintésnek, és célzott nyomásoknak a testen gyógyító hatása van. A masszázs segít megtalálni és fenntartani a test és lélek ideális egyensúlyát, mellyel rengeteg betegség megelőzhetővé válik.  Napjainkban már rengeteg típusú masszázsterápiából lehet választani, egyik legelterjedtebb nyugati masszázsfajta a svéd masszázs.

A svédmasszás a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, kondicionáló masszázs, mely fellazítja az izmokat.

A svédmasszázs során a vér oxigén szintje megnövekedik, az izmok, és szövetek méregtelenítési folyamata pedig beindul. A simító, gyúró, rezgő, és dörzsölő kézmozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, ennek köszönhetően a vendégek mentálisan és fizikálisan is felfrissülnek.

A svéd masszázs számos pozitív hatásából néhány:

  • Megnyugtatja és ellazítja testünket és simogatja lelkünket
  • Javítja a vérkeringést, és gyorsítja az anyagcserét
  • Segíti az izmok regenerálódását, lerövidíti, csökkenti az izomláz tüneteit, meggyorsítja a tejsav, húgysav és egyéb anyagcsere-hulladékok távozását a szövetekből
  • Csökkenti a stresszt
  • Oldja a görcsösséget és a feszültséget
  • Javítja az általános közérzetet és elősegíti a pozitív életszemléletet

A svédmasszázs választható kezelési időtartamai: 30 – 60 – 90 -120 perc

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a svéd masszázzsal kapcsolatban, akkor hívjon bizalommal, vagy egy előre egyeztetett időpontban látogasson el a Fájdaloműző masszázs stúdióba! Készséggel állok a rendelkezésére, és megválaszolom minden felmerülő kérdését!