Az irodai masszázs az Egyesült Államokból ered és egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában is. A technikáját elsősorban az irodai dolgozók számára fejlesztették ki, mely természetesen az fokozott feszültségnek kitett munkavállalók számára is tökéletes.  Rendkívüli sikerességét a hatékonyságának és egyszerűségének köszönheti.

Hogyan zajlik az irodai masszázs?

Az irodai masszázs során a masszőr az Ön munkahelyén egy speciálisan kialakított masszázs széken végzi a kezelést.  A speciális székben a munkavállaló kellő képen el tud lazulni, a masszírozandó területek pedig jól hozzáférhetővé és átdolgozhatóvá válnak. A masszázs az irodán belül gyakorlatilag bárhol végezhető.  Az irodai masszázs teljes öltözékben krém vagy olaj használata nélkül zajlik. Az időtartamát illetően pedig 15-30 perces lehet, mely nem hosszabb egy kávé szüneténél.

Jó tudni: az irodai masszázs a svéd masszázs alapjaira épülő pontnyomásokat is alkalmazó fogássorozatok összessége.

Az irodai masszázs pozitív hatásai:

  • Növeli a dolgozók teljesítményét és hatékonyságát, és munkakedvét.
  • Kezelés hozzájárul egy jobb munkahelyi közérzet megteremtéséhez.
  • Hozzájárul a munkahelyi egészség megőrző programok sikerességéhez.
  • Csökkenti a betegállományban töltött napok számát.
  • Javítja a vérellátást és javítja a vérkeringést, ezáltal javítja a koncentrációt is.
  • Kiválóan szolgál stressz oldásra.

Az irodai masszázs igénybe lehet venni egyszeri alkalommal (pl. egy céges esemény keretein belül), vagy akár rendszeres szolgáltatás képen is.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az irodai masszázzsal kapcsolatban, akkor keressen fel bátran! Készséggel állok a rendelkezésére és megválaszolom minden felmerülő kérdését!