A narancsbőr ma már a legtöbb nő életét érintő kellemetlen probléma. A cellulit azon túl, hogy nem esztétikus látvány, sokkal inkább az egészségi állapotukról, és a nem megfelelő életvitelünkről árulkodik. Nem érdemes szemet hunyni a probléma felett és belenyugodni a narancsbőr meglétébe!

Mondjon búcsút a narancsbőrnek a cellulit masszázs segítségével!

Miért alakul ki a narancsbőr?

A cellulit vagy, ahogy inkább ismeretes, narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak, ezzel lassítva a vérellátást és a nyirokkeringést. A nőket azért veszélyezteti nagyobb mértékben a narancsbőr kialakulása, mert a kötőszövetük sokkal rugalmasabb, mint a férfiaké. Ezáltal sokkal nagyobb táguló képességgel rendelkeznek. A zsírsejtek az eredeti méretük sokszorosára is képesek megnőni, és ezek „szétnyomhatják” a kötőszöveteket. Emellett a kötőszövetekben méreganyagok és folyadék is felhalmozódhat. Mivel ezek a kötőszövetek és zsírsejtek közvetlenül a bőr felszíne alatt helyezkednek el, az egyenetlenségek nagyon könnyen láthatóvá válhatnak. A narancsbőr kialakulását nagyban befolyásolja a genetika, rossz táplálkozás, és a mozgásszegény életmód.

Mi a megoldás a cellulit ellen?

A cellulit masszázs napjainkban egyre jobb megoldást kínál a narancsbőr ellen, és annak fokozatos megszüntetésére.  Számos kutatás és személyes tapasztalatok alapján is kimondhatjuk, hogy a cellulit masszázs egy hatékony módszer.  Természetesen a cellulit masszázs kiegészítve a megfelelő életmódváltással lehet igazán nagy sikereket elérni.

Vegyük fel együtt a harcot a cellulit ellen!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a cellulit masszázzsal kapcsolatban, akkor hívjon bátran! Készséggel állok a rendelkezésére, és megválaszolom minden felmerülő kérdését!